همه می دونیم که برنج ایرانی باکیفیت و سالمه اما قیمت برنج خارجی به مراتب ارزانتره . به همین خاطر بعضیها برنج هندی و پاکستانی میخرند که حتی نوع کمکیفیتش خوب قد میکشه و دون میشه و هر تازهکاری هم از عهده پختش بر میاد! اما بیشتر این نوع برنجهای هندی و پاکستانی که در بازار موجوده ، از نوع برنج خوب و مرغوب نیست و طعم و مزه خوبی نداره و البته گاهی هم گفته میشه در مزارع آلوده کشت شدند و… . اگر برنج غذای اصلی خانواده نباشه ماکارونی بهتر از بعضی از این برنجهای خارجیه!
برنج هندی را به خاطر قیمت پایین و قد کشیدنش میخرند. ولی برای ارزانتر تمام شدن میشه از نیمدانه و سرلاشه ایرانی برای مصرف روزانه استفاده کرد.که طعم و ارزش غذایی خوبی دارند. منظورم این نیست که برای مهمون ها برنج هندی بپزید! برای آنها برنجی بخرید که ایرانی باشد تا خوب قد بکشد و ری خوبی داشته باشد و اگر عطر و بویش کم بود با هنر آشپزی به غذایتان بوی و طعم خاص دهید. مثل انواع برنج اصلاح شده برنج فجر ، برنج شیرودی ، برنج ندا .
کبابیهای معروف غالباً از برنج ایرانی صدری استفاده میکنند که خوش قد و بالا میشود. رستوران ها هم از برنج فجر و شیرودی استفاده می کنن. اما عطر و بوی زیادی ندارد ولی با بوی کباب و روغن حیوانی و … چلوکباب، رنگ و بو و مزهای پیدا میکند که خیلی به برنجش ربط نداره. برای تشخیص میزان عطر و بوی برنج، مقداری از آن را میان دو کف دست قرار بدین و در آن بدمید. از مقدار بوی عطری که به مشامتان میرسد میتوانید آن را تشخیص دهید.
ظاهر برنج ایرانی حتی قبل از پخت هم مهم است. اگر برنجی میخواهید که خوب ری کند، باید تازه نباشد. برنج تازه، رطوبت دارد و هنگام پخت ری نمیکند و حجیم نمیشود. اگر برنج تازه خریدهاید بگذارید کهنهتر شود و اگر عطر و طعم خاص برنج تازه را دوست دارید مصرفش اشکالی ندارد. تشخیص برنج قدیمی و تازه، راحت است. برنج قدیمی، سخت و سفت است و میتوانید با اجازه فروشنده چند دانه از آن را زیر داندان بشکنید تا سفتی و سختی آن را بفهمید. نشانه دیگر برنج کهنه این است که تیرهتر از تازه آن است و هرچه تیرهتر باشد کهنهتر است.
برای شناخت برنج خوب و اصیل از نوع مخلوطش کافی است مقداری از آن را کف دست بگیرید و با دقت برنجها را ببینید که یک اندازه و یک رنگ باشند. اگر جنس آن باریک و استخوانی است، همه دانهها این جوری باشند. اگر برنج کهنه میخرید همه آنها به یک اندازه تیره باشند. اگر دانه سالم میخرید ببینید برنج شکسته و خردشده و پوک وجود نداشته باشد. حالا که برنج را میبینید توجه کنید که کپک نزده باشد و آفت نداشته باشد.
سلام
برنامه من اینه که تو 90 ویدئو، مباحث فرانت اند را هر چیزی که بلدم به دوستان منتقل کنم بعد از یک مدت کوتاه هم وقت بزارم برای بک اند اما اگر تمام این مطالبی که فقط توی فرانت اند من دارم ویدئو براش می زارم
با تشکر از پست خوبتون! به نظرم عنوانش خوب نبود. در عنوان سوالی مطرح کردید ولی جوابی ندادید!
بهتر بود عنوان رو جمله خبری میزاشتید.
با تشکر از پست خوبتون! به نظرم عنوانش خوب نبود. در عنوان سوالی مطرح کردید ولی جوابی ندادید!با تشکر از پست خوبتون! به نظرم عنوانش خوب نبود. در عنوان سوالی مطرح کردید ولی جوابی ندادید!با تشکر از پست خوبتون! به نظرم عنوانش خوب نبود. در عنوان سوالی مطرح کردید ولی جوابی ندادید!